17050 MAKR woning Wilp 20

Architect voor een moderne villa

U wilt een moderne villa of woning die helemaal bij u past? Een plek waar u elke dag met een glimlach thuiskomt? Wij begrijpen dat maar al te goed. U wilt iets unieks, iets speciaals. Een hoogwaardig woonhuis dat niet alleen zeer comfortabel is, maar ook uw stijl en manier van leven ademt.

U zoekt een gespecialiseerde architect die uw visie en droom kan vertalen naar een uniek ontwerp. Die u kan verrassen met inventieve oplossingen die verder gaan dan uw verwachtingen. En dat binnen het afgesproken budget.

Een gedreven architect die tevens een betrouwbare gids is in het complexe landschap van regelgeving en mogelijkheden. Die voortdurend de vinger aan de pols houdt om de kwaliteit te waarborgen en zo nodig bijstuurt, zowel voor als tijdens de bouw. Een architect waarmee het soepel en prettig werken is.

HR EV Villa Olst OCHTEND 5

Een Maas-villa is een begrip

Veel mensen kennen onze reputatie als architect voor moderne villa’s dankzij onze iconische Maas-villa’s. Deze wit gestucte minimalistische woningen zijn nog steeds heel populair en staan regelmatig in tijdschriften.

Daar zijn we natuurlijk heel trots op, maar ons portfolio omvat veel meer dan dat. Van strakke moderne huizen tot woningen van deze tijd met een traditionele touch en unieke landelijke woonhuizen.

We ontwerpen moderne nieuwe woningen, maar renoveren ook bestaande huizen met dezelfde kwaliteitsstandaard en oog voor detaillering. En als u graag het interieur perfect wilt afstemmen op de nieuwe woning, raden we onze interieurarchitecten aan. Dat levert maximaal resultaat op, want binnen ons bureau werken architecten en interieurspecialisten al jarenlang samen. Door de korte lijnen wordt er weinig tijd verspild.

15001 maas architecten woonhuis lochem 009a
12036 MAKR Woonhuis Peize 008
14047 maas architecten verbouwing apeldoorn 005

Uw manier van leven bepaalt het ontwerp

Startpunt voor de verwezenlijking van uw droomwoning zijn voor ons natuurlijk uw wensen, maar ook uw manier van leven. Het ontwerp is altijd maatwerk zodat alles naadloos aansluit op uw behoeften. Zelfs als uw levensomstandigheden naar verloop van tijd veranderen; daar kunnen we bij het ontwerpen al rekening mee houden. Of het nu gaat om een familiewoning waar de kinderen straks uitvliegen of een levensbestendige woning waar u zich thuis wilt blijven voelen.

09044 MAKR De Maar Berlicum 5
16008 MAKR woonhuis Enschede 1
09044 MAKR De Maar Berlicum 1
04017 MAKR Laren 10

Kenmerken van onze woningen:

- Ingetogen schoonheid
- Hoogwaardige afwerking tot in de kleinste details
- Ruimtelijkheid die onbegrensd lijkt
- Slimme plattegronden en routing, afgestemd op uw levensstijl
- Grote glaspuien en daklichten
- Verbinden op een vanzelfsprekende manier het leven binnen met buiten

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

“Het huis is fantastisch. De ruimtes vloeien op een natuurlijke manier in elkaar over en overal komt licht binnen. Kleuren veranderen met het weer en het seizoen. Het is alsof we op vakantie zijn in eigen huis.”

“Tijdens de bouw hebben we de keuken, kasten en bedden uitgekozen. Die hadden allemaal specifieke afmetingen. Het ontwerp is daarop aangepast. Zo fijn, alles past perfect.”

“Dit is echt ons droomhuis. Alles klopt.”

“We zijn super blij met het huis. Het is overzichtelijk en behapbaar, heel fijn voor mensen met een druk leven zoals wij. We komen er echt tot rust.”

“Als we buiten zijn, roepen mensen hoe mooi ze het huis vinden. Sommige mensen picknicken zelfs in onze voortuin. Positieve reacties zijn altijd leuk om te horen.”

15042 MAKR Amersfoort 4

De toekomst: duurzaam en gezond wonen

Gezondheid en duurzaam wonen worden steeds belangrijker. Onze woningen zijn altijd energiezuinig, met gevels die zijn afgestemd op de zon en de wind, en geïntegreerde innovatieve technologie.

We ontwerpen ook nul-op-de-meter woningen. Die zijn gasloos en zelfvoorzienend in energie en warmte, met een buffercapaciteit voor later gebruik.

Daarnaast kunnen we met natuurlijke materialen bouwen, anticiperend op de nabije toekomst die richting biobased wonen gaat. U krijgt dan een huis dat niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook heel prettig aanvoelt en een gezond binnenklimaat heeft, vrij van giftige of allergene stoffen.

Ons bureau bestaat uit een gezonde mix van medewerkers, van zeer ervaren en gedegen tot jong en grensverleggend. Een garantie voor waardevolle, vernieuwende architectuur.

Over ons

11055 MAKR Wijland Diepenheim 7
Het team

Maak kennis met ons team

Wim 6 F6 A7656 Wim 6 F6 A7610
Wim Maas

Architect

Gerard 6 F6 A9128 US Gerard 6 F6 A9102
Gerard Plug

Architect

Daan 6 F6 A8748 Daan 6 F6 A8722
Daan Josee

Architect

Bas 6 F6 A9476 US Bas 6 F6 A9471
Bas Meijerman

Architect

Jorrit 6 F6 A7387 Jorrit 6 F6 A7359
Jorrit Hulshof

Architect

Dianne 6 F6 A9647 Dianne 6 F6 A9628
Dianne Bonekamp

Interieurarchitect

Neem contact op met Maas Kristinsson Architecten

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.